Szakestélyek

Földmérő szakest

1959 óta kerül megrendezésre a Földmérő Szakestély a negyedéves geoinformatikus hallgatók tiszteletére az Építőmérnöki Karon. A meghívott vendégek között szerepel az Építőmérnöki Kar mindenkori dékánja, az Általános és Felsőgeodézia Tanszék és a Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék oktatói, a támogató cégek képviselői, a szakkollégium Földmérő Tagozatának senior tagjai, de szívesen látnak mindenkit, aki megtiszteli a rendezvényt jelenlétével.

A rendezvénynek minden évben van felkért fővédnöke, aki többnyire valamelyik tanszék oktatója. Az ünnepélyes megnyitót hagyományosan áltudományos előadás követi, majd pedig az évfolyamfilm levetítése. Az est fő eseménye a névre szóló korsók átadása a végzős hallgatóknak, ezután pedig általában játékos feladatok, vetélkedők következnek. Az estet vacsora és élőzene kíséri, jó alkalmat teremt az oktatók és a hallgatók közötti kapcsolatépítésre.

foldmero szakest 031

Vízépítő szakest

A kétévente megrendezésre kerülő Vízépítő Szakestély már-már hagyomány az Építőmérnöki Kar vízmérnöki szakirányán végzők körében. Az este játékos programokkal, svédasztallal és élőzenével várja a résztvevőket. A diákoknak lehetősége nyílik az egyetemi oktatókkal való mélyebb megismerkedésre, valamint a szakmában dolgozókkal való beszélgetésre. A hangulatról az áltudományos előadás és a játékos vetélkedők gondoskodnak. A férfiak láb- , míg a nők a Miss Víz nevezetű szépségversenyen vehetnek részt. Az est végén mindenki kiélheti táncolós kedvét, melyről általában élőzene gondoskodik.

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found