Öregtalálkozó

Örömmel jelentjük, hogy megrendezésre kerül a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium első "öregtalálkozója", amelyre szeretettel várunk minden volt szakkollégistát! A rendezvény természetesen a jelenlegi tagságnak is szól, jó alkalmat teremtve a mostani aktív tagok és a volt szakkollégisták közötti ismerkedésre.

Tervezett program:
- 15-18 óra: Sportdélután a Bogdánfy úti Sporttelepen
- 18-19 óra: Vacsora a VPK teraszon - 19 óra: Megnyitó a VPK nagyteremben
- 20 óra: Vetélkedők, játék, ismerkedés hajnalig.

A nap folyamán a volt és jelenlegi tagokból vegyesen összeállított tagozatok csapatai versengenek egymással. A Sportdélutánon lesz kispályás foci, röplabda, kosárlabda, frizbi, rögbi, ügyességi játékok. A vetélkedő este is folytatódik, ezután kezdődhet a mulatozás egészen hajnalig.

Az est folyamán szeretnénk nektek mesélni a szakkollégium elmúlt időszakban elért eredményeiről, terveinkről, a jövőnkről. Lesz miről! :) A rendezvényhez a pultot a WhiteFül biztosítja, a jó hangulat már csak rajtunk múlik! Részvételi szándékát kérem mindenki jelezze az alábbi linken található adatlapon:

https://goo.gl/forms/N4jOjpH9ZmP9moQu1.

Kérem a korábbi tagokat, hogy továbbítsák ezt az üzenetet azoknak a volt szakkollégistáknak, akiket talán mi még nem értünk el, de szívesen részt vennének az eseményen.

Elkezdtük a szakkollégium régebbi fotóinak összegyűjtését. Ezek elengedhetetlen kellékei a találkozónak, így kérjük amennyiben rendelkeztek ilyenekkel, töltsétek fel őket az alábbi mappába:

https://drive.google.com/drive/folders/0B3w9H8OtlPnYYmxCNmdQSnQ4X1U?usp=sharing.

Gyertek el, és teremtsünk együtt hagyományt a Zielinski Szakkollégium első "öregtalálkozójával"!

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found