Névadónk, Zielinski Szilárd

2017. május 24-én megismerkedhettünk Dr. Zielinski Tiborral és édesapjával, Zielinski Szilárddal, szakkollégiumunk névadójának ma élő rokonaival. Egy késői ebédet követően a gyönyörű Stefánia Palotában egy kiállítás megnyitóján vehettünk részt, ahol többek között Dr. Zielinski Tibor szobrászművész műveit is megtekinthettük. Pár héttel később pedig a családi rezidencián láttak minket vendégül, ahol a család többi tagjával is megismerkedhettünk. Ezen alkalmak során számos érdekes dolgot tudtunk meg a családról és Dr. Zielinski Szilárd életéről. Mi pedig bemutattuk a szakkollégium tevékenységét, szervezeti felépítését, és elmeséltük miért esett a választás éppen a vasbetonépítés hazai atyjára.

Tovább: Névadónk, Zielinski Szilárd

Infóest

A Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium tagfelvételt hirdet. Ha érdekel, hogy mivel foglalkozunk, hogyan épül fel a szervezet, akkor gyere el Infóestünkre! Hallgasd meg bemutatkozóinkat és tedd fel kérdéseidet bátran! A bemutatkozók után pedig szeretnénk az érdeklődőket megvendégelni egy kis eszem-iszomra.

Tovább: Infóest

Öregtalálkozó

Örömmel jelentjük, hogy megrendezésre kerül a Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium első "öregtalálkozója", amelyre szeretettel várunk minden volt szakkollégistát! A rendezvény természetesen a jelenlegi tagságnak is szól, jó alkalmat teremtve a mostani aktív tagok és a volt szakkollégisták közötti ismerkedésre.

Tovább: Öregtalálkozó

Márciusi Karima

karima2

Megjelent a Márciusi karima!
A logóra katintva máris olvashatjátok az új számot!

 

Februári karima

karima2Megjelent a februári karima!

A logóra kattintva azonnal olvashatjátok az új szám online verzióját.

Tagfelvétel

Szakkolis promlakt

Érdekel az építőmérnöki szakma?
Szeretnél többet tudni, mint az egyetemi tananyag?
Szeretnél építkezésekre, különleges helyszínekre bejutni?
Akkor nem kell mást tenned, mint felkeresni minket valamelyik gyűlésünkön!

Tovább: Tagfelvétel

Várostervezési Napok 2017

plakt

A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium Kör-Vas- Út tagozata és a Közlekedésmérnöki Szakkollégium idén 8. alkalommal rendezi meg a Várostervezési Napok műhelyversenyt. A Várostervezési Napok, rövidítve VTN, egy négynapos, komplex és kreatív műhelyverseny, melynek keretében építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész- és tájépítész-hallgatók kis csoportokban gondolják újra Budapest valamely városrészét/közterét közlekedési, építészeti és fenntarthatósági szempontból.

Tovább: Várostervezési Napok 2017

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found