Szervezeti felépítés

A Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán működő öntevékeny szakmai csoport. A szakkollégiumunkat 2004-ben alapította tíz lelkes hallgató, jelenleg azonban már több, mint 80 fős tagsággal rendelkezünk. Jelenlegi szervezeti felépítésünkkel az építőmérnöki tudomány minden ágát lefedjük. Szakkollégiumunk öt tagozatból áll: Szerkezetépítő Tagozat, Vízépítő Tagozat, Mérnök Műhely, Kör-Vas-Út Tagozat és Földmérő Tagozat.
A szakkollégiumunk élén a mindenkori elnök, szakmai és gazdasági alelnökök, a tagozatvezetők és a különböző csoportok vezetői állnak. A Pályázati csoport pénzügyi forrásainkat bővíti és támogatja a szakmai rendezvények, programok szervezését. A PR csoport teremteni meg működést támogató marketinget, megjelenést és designt. A HR csoport formálja a közösséget és gondoskodik az utánpótlásról.
A szakkollégium az önkormányzatiság elvére épülő szervezet, vagyis a stratégiai döntéseket a félévente megrendezésre kerülő taggyűléseken szavazás útján hozza meg a tagság. A korábban felsorolt vezetőségi tagok szintén az aktív tagságból kerülnek ki pályázás és választás útján.

Közösség

A Szakkollégium egy elvárásokkal teli, teljesítményt követelő és dinamikusan fejlődő szervezet. A tagok nem csak saját feladatukat látják el, hanem segítik a vezetőség munkáját. Mindenki ötlete számít és ezen ötletek, célok alapján haladunk előre a törhetetlen fejlődés útján. De ezen törekvések mellett biztosítjuk az új tagok beintegrálódását, aktív tagjaink kikapcsolódását és senior tagjaink nosztalgiázását. Az építőmérnök fő jellemvonása a csapatmunka, így tagjainkat is erre tanítjuk és megmutatjuk neki, hogy tudják a legtöbbet kihozni a másokkal való együttműködésből. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az építőmérnöki szakma sokszínűsége végett szervezetünk tagjainak érdeklődése igen változatos.

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found