NYATA 2017

nyataNyakunkon a félévkezdés. Újra beindul a szakkoli gépezete is, ami valójában egy percre sem állt le a nyáron. Amellett, hogy elkészítettük a tagtoborzó videónkat, és elkezdtünk szervezkedni az e félévi programok kapcsán, a kikapcsolódás sem maradt el.

Idén az Simonyi Károly, a Széchenyi István és az Energetikai Szakkollégium közös szervezésének köszönhetően került megrendezésre a XX. Nyári Szakkollégiumi Találkozó, avagy NYATA, amely az egész országból vonzotta a szakkollégistákat. Mi is képviseltettük magunkat kis delegációnkkal, és igyekeztünk mindenki helyett jól érezni magunkat.

Ha valaki nem tudná, ez egy olyan pár napos nyári tábor, ahol a kikapcsolódás mellett fontos az ismerkedés és a közös munka is. Rengeteg területről érkeztek szakkollégisták, a teljesség igénye nélkül a különböző mérnöki területektől kezdve a gazdasági szektoron át a művészekig mindenkit meg lehetett találni. Igazán színes társaság gyűlt össze tehát, és a sokféle nézőpont jó alapot biztosított érdekes beszélgetések kialakulásához.

A programok között minden nap találtunk szakmai előadásokat, különböző aktualitásokkal foglalkozó workshop-okat, valamint megesett, hogy egy-egy túrának is nekivágtunk Bükkszék környékén. Ezeken kívül persze nem maradhattak el a zenés-táncos estek, amelyek megkoronázták a napok végét.

Összességében tehát jól éreztük magunkat és új embereket ismertünk meg, vagy ritkán látott más szakkolis ismerőseinkkel pacsizhattunk le. Azonban a móka és kacagás mellett a szakmai programok által érdekességekkel tarkíthattuk aktív pihenésünket. Valamint ha már arra jártunk, a Bükkszéki gyógyfürdőben is regenerálódtunk kicsit, külön öröm, hogy a vihar megvárta míg eljövünk.

Ha kedvet kaptatok böngésszétek át az elkészült képgalériát, és akár jövő nyáron csatlakozzatok ti is! (https://nyata.hu/ https://www.facebook.com/pg/nyata20/photos)

Tar László

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found