I. Öregtalálkozó

A szakkollégium idén hagyományos rendezvényein túl 2017 május 13-án megtartotta első "öregtalálkozóját".

Remek alkalom volt ez arra, hogy az egykori és jelenlegi szakkollégisták találkozzanak. Míg a seniorok nosztalgikus történeteket osztottak meg, addig a most aktív tagok a szakkollégium jelenébe engedtek betekintést.Az egyetemi élményeken túl persze a szakmai tapasztalatok megosztására is kiváló alkalom volt az este. A tapasztaltabbak jó tanácsokkal látták el a leendő mérnököket.

Az este vacsorával és kötetlen beszélgetéssel indult, majd Ferenczi Andrea, a szakkollégium jelenlegi elnöke köszöntötte a megjelenteket. Szó esett a jelenlegi működésről, és a további tervekről, ennek kapcsán Obreczán Mátyás, szakkollégiumunk alapítója is hozzá tett néhány gondolatot. Ezután kövtkezett az est fő programja, a vetélkedő, ahol a megalakult csapatok mókás feladatok megoldásával mérhették össze erejüket. Egy rendkívül szoros verseny után a győztes csapat büszkén vette át megérdemelt jutalmát. Végül hajnalig tartó tánccal zárult a program.

A családias hangulatban eltelt rendezvényen mindenki nagyon jól szórakozott. Remélhetőleg sikerült hagyományt teremteni, és néhány évenként ezentúl rendszeresen megrendezésre kerül a program, legközelebb talán még nagyobb létszámmal.

A tagozati ülések helye és ideje:
Földmérő:
Hétfő 18:00
Kör-Vas-Út:
Kedd 18:00
Mérnök Műhely:
Szerda 18:00
Szerkezetépítő:
Szerda 18:00
Vízépítő:
Hétfő 19:00

Vásárhelyi Pál Kollégium
Körhelyiség: B718
Mérnök Műhely: A219

 

karima2

youtube

580084 273677862764872 1353770549 n

banner2

 

 

Közelgő események

No events found